Klassiek bezoek

Bezoek aan het museum-parcours van de Meesters van het vuur en de industriële installaties buiten.
• Duur: 2u. • Tarief: 40 €/gids - 4,5 €/ volwassene, senioren en 18-25 jarigen - 3 €/ 6-18 jarigen.

 

Steengroeve bezoek

Bezoek aan het domaniale natuurreservaat van de groeve van Ampsin gelegen tegenover de Meesters van het vuur. Door het stoppen van de ontginningsactiviteiten, is de kalksteengroeve voorzien van een didactisch geologieparcours waarmee u beter het ontginningswerk zal begrijpen, evenals de natuur van de rotsen en de ontwikkeling van een specifieke biodiversiteit.
•Duur: 2u. • Tarief: 60 €/gids - groepen van max. 25 personen.

 

Kleine rondleiding in de voormalige groeve van Ampsin en geleid bezoek aan het parcours van de Meesters van het vuur (duur : 3u) 60€/gids + 4,5€/persoon.
Ontdek de site van de Meesters van het vuur evenals de omliggende industriële installaties, getuige van een opmerkelijke activiteit in de dorp van Ampsin. Met de gids vervolledigt u het bezoek met een wandeling in de oude groeve, vandaag een natuurreservaat.

 

Bezoek aan het domaniale natuureservaat van Ampsin en de site van de Meesters van het vuur (duur : 4u) 80€/gids + 4,5€/persoon.
U combineert twee rondleidingen die elkaar aanvullen : het spektakelparcours van de Meesters van het vuur én het volledige parcours in het natuurreservaat van Ampsin.

 

 

 

 

 

Ouverture :

Accueil des groupes uniquement, de mars à octobre, sur réservation.

Opening :

Enkel voor groepsbezoeken, van maart tot oktober,   mits reservatie.

 


 

 

Contact

5, Rue de Bende

4540 Ampsin

Tél : 085/314448

Un site, deux visites...

Le Musée vivant du cycle, installé depuis peu aux Maîtres du feu, vous fera voyager à travers l'histoire du vélo, de ses origines à nos jours.

 

Een site, twee museums...

In het fietsenmuseum, sinds kort geïnstalleerd bij de Meesters van het vuur, reist u door de tijd en volgt u het ontstaan van de tweewieler en zijn evolutie.